Om mig

Om mig

 Viveka, 39 år, bosatt i Stockholm.

Jag arbetar främst som redigerare men även videofotograf inom segmentet content marketing. Med en bakgrund med konstnärliga intressen sedan barnsben och en brokig jobbhistoria med bland annat 10 år i Oslo, är jag nu verksam i Stockholm. Från och med januari 2019 börjar jag studera webbutveckling för att rikta mig mer mot programmering. Jag har arbetat länge inom filmbranschen och känner att det är dags att utvecklas på nya områden. Drömjobbet är att kunna kombinera programmering med videoredigering.

Jag är i ständig förändring och mina intressen varierar år från år men de flesta har alltid haft en gemensam nämnare och det är – kreativitet. Jag har växt upp med två bröder och en händig far som jag brås på. Jag är inte rädd för att ta tag i skruvdragaren och sågen, jag plockar även fram symaskinen när lusten faller sig på. Det gjorde även min far även om det då mer handlade om att laga trasiga plagg eller stoppa en raggsocka. Idag syr jag historiska kläder och dansar barockdans då jag inte läser på om aktieinvesteringar.

Vad jag har för tanke med den här sidan är ännu inte helt satt men om intresse finns för att engagera mig i något projekt är du välkommen att kontakta mig.